Preskoči na vsebino


24. nedelja med letom

1. Godovi v prihodnjem tednu: v ponedeljek goduje Janez Zlatousti, škof, v torek praznik povišanja sv. križa, v sredo spomin Žalostne Matere Božje, v četrtek godujeta Kornelij in Ciprijan, mučenca, v petek Robert Bellarmino, škof, v soboto Jožef Kupertinski, duhovnik, in v nedeljo 25. nedelja med letom – nedelja svetniških kandidatov.

2. Hvala za današnje čiščenje, prihodnjo soboto so na vrsti Brezje.

3. Danes bo ob 20,30 češčenje Najsvetejšega s taizejskimi spevi v pripravi na nedeljo.

4. V ponedeljek se začenja reden verouk. Po večerni sveti maši bo sestanek prostovoljcev Karitas. Začenja pa se tudi pevsko leto. Vabljeni vsi pevci, novi in že utrjeni.

5. V sredo bo ob 20.30 sestanek izrednih delivcev obhajila.

6. V petek bodo imeli ob 18h prvo srečanje mlajši ministranti.

7. V soboto bo na v Stični letošnja Stična mladih pod geslom »Utrdi moje korake!« Kdor bi se od mladih želel udeležiti tega srečanja, naj se prijavi na spletu in v župnišču do vključno ponedeljka.

8. V nedeljo bo med 6.15 in 11h spovedoval p. Lojze Markelj. Po sveti maši ob 10h bo blagoslov motorjev.

9. Jutri se bo ob 14h s tombolo začel župnijski dan. Nato jedača in pijača. Še vedno vabim k prijavi na odprto prvenstvo župnije Dob v namiznem tenisu.

10. Ne pozabite na torkov post od sladic in sladkarij za nove duhovne poklice.

11. Zadaj imate novo številko Župnijske družine.

12. Oklic: poročiti se želita ženin Gašper Mahkota, stanujoč Zalog pod Sv. Trojico 1a, in nevesta Ema Smolnikar, stanujoča Gorjuša 9a, oba župnija Dob. Priporočam v molitev.

 

Lokacija:
Print Friendly and PDF