Preskoči na vsebino


Kristus, Kralj vesoljstva

1. Godovi v prihodnjem tednu: v ponedeljek goduje Cecilija, devica, v torek Klemen I., papež, v sredo vietnamski mučenci, v četrtek Katarina Aleksandrijska, devica, v petek Leonard Portomavriški, redovnik, v soboto Modest in Virgil, škofa, apostola Karantanije, v nedeljo 1. adventna nedelja – nedelja Karitas.

2. Hvala za današnje čiščenje, pohvalim Podrečje, prihodnjo soboto je na vrsti Prevalja.

3. V ponedeljek bo god sv. Cecilije, po sveti maši srečanje Karitas. Ob tej priložnosti se želim zahvaliti vsem organistom, zborovodjem in pevcem za talent, ki ga delite z nami, dobro voljo in številne priložnosti, s katerimi ogrevate naša srca za Jezusa.

4. V sredo bo ob 19.30 srečanje organistov.

5. V četrtek bodo pol ure pred sveto mašo rožni venec in vzkliki v čast

Božjemu usmiljenju. Po sveti maši pa bo srečanje svetopisemske skupine.

6. V petek bo mladinski verouk za  dijake 1., 2. in 3. letnika.

7. V soboto bo ob 19.30 češčenje Najsvetejšega s Taizejskimi spevi, ob 20h pa bo mladinski verouk za 4. letnik in starejše.

8. Ofer na Martinovo nedeljo je znašal 2454 €. Bog povrni. Prav tako se prostovoljke Karitas zahvaljujejo za sodelovanje pri Martinovem srečelovu.

9. Prihodnjo nedeljo bo nedelja Karitas – nabirka bo za potrebe Karitas. Prav tako vam bodo prostovoljke Karitasa pripravile adventne venčke. Izkupiček bo šel za potrebe Karitas.

10. Hvala 4 mladincem in Mariji Koderman, da so včeraj za potrebe župnijskih jaslic nabirali mah. Bog povrni!

11. Ne pozabite na torkov post od sladic in sladkarij za nove duhovne poklice.

12. Vse, ki spremljate sveto mašo po spletu in ste iz naše župnije oz. od blizu, lepo povabim, da se ne zadovoljite samo s spremljanjem svete maše od doma, ampak, da v moči svoje vere tudi zakramentalno pristopite k svetemu obhajilu in Jezusa v naslednjih 20 minutah, kar vas bomo čakali v župnijski cerkvi, prejmete v svoje srce.

 

Lokacija:
Print Friendly and PDF