Preskoči na vsebino


sveta družina

1. Skozi celoten teden bomo praznovali božično osmino, posebni dnevi: v ponedeljek tudi god sv. Janeza, apostola in evangelista, v torek nedolžni otroci, v petek Silvester in drugi sveti večer, v soboto slovesni praznik Marije Božje Matere, novo leto, dan miru, v nedeljo 2. nedelja po božiču.

2. Hvala za čiščenje ta teden, prihodnji četrtek ali petek je na vrsti Sv. Trojica.

3. Do srede naju z Johnom ne bo doma. V potrebi po duhovniku se obrnite na Vir.

4. V petek bo drugi sveti večer, poskrbite za molitev in blagoslov domov. Ob 18h bo zahvalna sveta maša za koledarsko leto 2021 in vse, kar nam je prineslo.

5. V soboto bo sklep božične osmine s praznikom Marije, Božje Matere, svete maše, ki bodo združene z darovanjem, bodo ob 8h, 10h in 18h.

6. Hvala vsem, ki ste kakorkoli pričarali lepo božično vzdušje. Hvala Davidu, Inge, Barbari in mladini za letošnje jaslice. Hvala vsem, ki ste se in se še boste trudili za mir, spravo in sodelovanje.

7. V soboto, 8. januarja., bomo imeli letošnje koledovanje. Prosim, če se po vaseh, Krtini in Dobu organizirate, določite kolednike in spremljevalca, ter imena sporočite v župnišče. Posebej je h koledovanju spodbujen 8. razred.

8. V kiosku lahko dobite koledarje, oglje in kadilo za praznovanje svetih večerov ter tudi Družinsko pratiko.

9. Zadaj imate novo številko Župnijske družine.

10. Ne pozabite na torkov post od sladic in sladkarij za nove duhovne poklice.

 

Lokacija:
Print Friendly and PDF