Preskoči na vsebino


2. nedelja po božiču

1. Godovi v prihodnjem tednu: v ponedeljek spomin Jezusovega imena, v torek goduje Elizabeta Seton, redovnica, v sredo, Milena, devica (tretji sveti večer), v četrtek praznik Gospodovega razglašenja oz. svetih treh kraljev, v petek goduje Rajmond Penjafortski, duhovnik, v soboto Severin Noriški, opat,v nedeljo praznik Jezusovega krsta.

2. Hvala za čiščenje ta teden, prihodnjo soboto so na vrsti Turnše.

3. V tem tednu ne bo verouka za vse veroučence, razen za 8. in 9. razred, ki imata reden verouk, ostali veroučenci pa naj v cerkvi ali preko spleta prisostvujejo prazniku v četrtek in sodelujejo pri koledovanju v soboto.

4. V ponedeljek bo po sveti maši srečanje Karitas.

5. V sredo bo sveti večer, povabljeni k blagoslovitvi in pokaditvi domov. Ob 20h bo srečanje zakonske skupine Naše zavetje.

6. V četrtek bo praznik sv. treh kraljev. Sveti maši bosta ob 8h in 18h. Hkrati je ta dan tudi prvi četrtek zato bo pred sveto mašo molitvena ura za nove duhovne poklice. Po sveti maši bo orgelski koncert glasbene šole Domžale. Lepo vabljeni.

7. V petek bo prvi petek. Po sveti maši bo zadostilna pobožnost v čast Jezusovemu Srcu, ob 20h pa mladinski verouk za 2. in 3. letnik srednje šole.

8. V soboto so bo ob 9h začelo letošnje koledovanje. Prosim, če se po vaseh, Krtini in Dobu organizirate, določite kolednike in spremljevalca, ter imena sporočite v župnišče. Vsi pridite od 8.30 naprej v župnišče, da prejmete vse potrebno za koledovanje. Ob 19.30 bo češčenje Najsvetejšega s Taizejskimi spevi, ob 20h pa mladinski verouk za 1. letnik.

9. Ofer na božični dan je znašal 2183 €, na novega leta dan pa 1255 €. Bog povrni!

9. Zadaj v cerkvi lahko dobite koledarje, oglje in kadilo za praznovanje svetih večerov ter tudi Družinsko pratiko.

10. Ne pozabite na torkov post od sladic in sladkarij za nove duhovne poklice.

 

Lokacija:
Print Friendly and PDF