Preskoči na vsebino


2. nedelja med letom

1. Godovi v prihodnjem tednu: v ponedeljek goduje Anton, puščavnik, v torek Marjeta Ogrska, kneginja, v sredo Makarij Aleksandrijski, opat, v četrtek Sebastjan, mučenec, v petek Neža, devica, v soboto Vincencij, diakon, v nedeljo 3. nedelja med letom.

2. Hvala za včerajšnje čiščenje, prihodnjo soboto so na vrsti Žeje.

3. Danes zvečer bo ob 20h srečanje 1. zakonske skupine.

4. V potrebi po duhovniki v prihodnjem tednu se obrnite na Vir.

5. V ponedeljek bodo imeli 7., 8. in 9. razred verouk preko zooma, prvoobhajanci pa naj pridejo k verouku brez staršev.

6. V torek se bo začela molitvena osmina za edinost kristjanov z naslovom: »Videli smo, da je vzšla njegova zvezda, in smo se mu prišli poklonit.« (Mt 2,2) Povabljeni, da molimo v ta namen.

7. V sredo bo molitvena skupina po sveti maši molila vse štiri dele rožnega venca.

8. V četrtek bo pred sveto mašo tiho češčenje Najsvetejšega.

9. V petek bo sveta maša ob 30. dnevu za + Rudolfa Tršinarja, našega nekdanjega župnika; ob 20h bo mladinski verouk za 2. in 3. letnik.

10. V soboto  bomo ob 19h začeli svetopisemski mini maraton, ki bo trajal vsak dan do vključno prihodnjega petka, med 19h in 21h. Povabljeni, da se branju pridružite ali v cerkvi ali preko spleta.

Ob 20h bo srečanje mladinske skupine 1. letnika.

11. Včeraj so koledniki obiskali še Gorjušo, s tem zaključujemo letošnjo trikraljevsko akcijo. Če morda koga koledniki niso obiskali, če ste morda od drugod, vzemite zadaj blagoslovljene nalepke, v škatlo za ofer ob blagoslovljeni vodi pa lahko darujete za projekte misijonarjev ob letošnji trikraljevski akciji.

12. Hvala vsem veroučencem, ki so že prinesli adventni hranilnik. Jutri jih lahko še prinesete v cerkev, potem to akcijo zaključujemo.

13. Zadaj imate novo župnijsko družino.

14. Ne pozabite na torkov post od sladic in sladkarij za nove duhovne poklice.

Lokacija:
Print Friendly and PDF