Preskoči na vsebino


3. nedelja med letom

1. Godovi v prihodnjem tednu: v ponedeljek goduje Frančišek Saleški, škof, v torek je praznik Spreobrnitve apostola Pavla, v sredo godujeta Timotej in Tit, škofa, v četrtek Angela Merici, devica, v petek Tomaž Akvinski, duhovnik, v soboto Konstancij, škof, prihodnjo nedeljo je 4. nedelja med letom.

2. Hvala za včerajšnje čiščenje, prihodnjo soboto je na vrsti Želodnik.

3. V torek bo v kaplaniji po sveti maši delavnica kvačkanja, ki jo organizira Karitas.

4. V četrtek bo pol ure pred sveto mašo molitev rožnega venca in vzklikov v čast Božjemu usmiljenju. Ob 23h je naša župnija na slovenski ravni na vrsti za branje Svetega pisma na Svetopisemskem maratonu preko programa Zoom. Vsi lepo povabljeni.

5. Vsak dan ste povabljeni med 19h in 21h k prebiranju Svetega Pisma na župnijskem svetopisemskem mini maratonu v cerkvi ali preko spleta; v petek bomo z branjem zaključili. Hvala vsem, ki ste in še boste sodelovali.

6. V soboto bo ob 19.30 češčenje Najsvetejšega s Taizejskimi spevi, ob 20h pa bo mladinski verouk za 4. letnik in starejše.

7. V nedeljo bomo praznovali nedeljo Božje besede oz. Svetega Pisma, med lektorje oz. župnijske bralce bomo sprejeli nove bralce.

8. Ne pozabite na torkov post od sladic in sladkarij za nove duhovne poklice.

 

Lokacija:
Print Friendly and PDF