Preskoči na vsebino


4. velikonočna nedelja

1. Godovi v prihodnjem tednu: v ponedeljek goduje Izaija, prerok, v torek Janez Avilski, duhovnik, v sredo Nerej in Ahilej, mučenca, v četrtek Leopold Mandič, redovnik, v petek spomin Fatimske Matere Božje, v soboto goduje Bonifacij, mučenec, v nedeljo 5. velikonočna nedelja.

2. Hvala za današnje čiščenje, prihodnjo soboto so na vrsti Laze.

3. Jutri bo popoldne srečanje zakonske skupine Naše ognjišče, ob 20h pa bo srečanje starejših ministrantov.

4. Šmarnice potekajo v tem tednu po vseh cerkvah ter v Kokošnjah in na Gorjuši. V župnijski cerkvi se vsi zberemo v petek in nedeljo.

5. V torek bo ob 9h romanje prostovoljcev Karitas.

6. V sredo bo ob 20h srečanje zakonske skupine Zavetje.

7. V četrtek bo pred sveto mašo tiho češčenje Najsvetejšega, po sveti maši pa bo srečanje svetopisemske skupine. Zvečer bo 54 romarjev birmanskega romanja v Rim začelo svoje romanje. Vabim k molitvi za blagoslov romanja.

8. V soboto ob 20h taizejsko češčenje Najsvetejšega.

9. V soboto bo ob 19.30 začetek taizejske molitve pred Najsvetejšim, ob 20h pa bo srečanje za animatorje oratorija v 2. letniku in starejše.

10. Oklica: Poroičiti se želita dva para:

1. par: ženin Franci Peterka, Kidričeva 7, župnija Dob, se želi poročiti z nevesto Ano Smrkolj, Kresnice 54a, župnija Kresnice;

2. par: ženin Matija Trček, Na Vovčne 36, župnija Horjul, se želi poročiti s Katjo Zupančič, Goričica 18, župnija Vrhpolje.

Oba para priporočam v molitev!

11. Ne pozabite na torkov post od sladic in sladkarij za nove duhovne poklice.

 

Lokacija:
Print Friendly and PDF