Preskoči na vsebino


15. nedelja med letom

1. Godovi v prihodnjem tednu: v ponedeljek goduje Benedikt, opat, zavetnik Evrope, v torek Mohor in Fortunat, mučenca, v sredo Henrik II., cesar, v četrtek Kamil de Lellis, duhovnik, v petek Bonaventura, škof, v soboto Karmelska Mati Božja, v nedeljo 16. nedelja med letom.

2. Hvala za včerajšnje čiščenje, prihodnjo soboto je na vrsti Zalog pod Sv. Trojico.

3. V četrtek bo sveta maša izjemoma zjutraj ob 7h, ker bo ob 8h romanje k Lurški Materi Božji v Brestanico v soorganizaciji župnije in upokojenskega društva Naš dom Dob. Vabljeni na vselej lepo romanje, prijavite se lahko v župnišču ali na sedežu upokojenskega društva.

4. V soboto bomo praznovali 30 let domžalskega skavtskega stega, kjer so močno dejavni tudi naši župljani. Taborni prostor bo v Kočevski Reki, kjer bo ob 12h sveta maša in ob 13h skavtske obljube. Vabljeni!

5. Prihodnjo nedeljo bo sveta maša v soboto zvečer, v nedeljo pa bo ena sama, in sicer ob 9h, ko bo ponovitev nove maše Tadeja Pagona na dvorišču pred cerkvijo. Vabljeni!

6. Gospodinje povabim, da do vključno sobote pripravite in dostavite pecivo za druženje z novomašnikom po sveti maši. Ob koncu svete maše bo darovanje za novomašnika.

7. Poleg oznanjenih sv. maš bo v sredo še 7. dan za + Vinkom Lahovcem.

8. Ne pozabite na torkov post od sladic in sladkarij za nove duhovne poklice.

 

Lokacija:
Print Friendly and PDF