Preskoči na vsebino


17. nedelja med letom

1. Godovi v prihodnjem tednu: v ponedeljek goduje Jakob Starejši, apostol, v torek Joahim in Ana, starša Device Marije, v sredo Gorazd in drugi učenci Cirila in Metoda, v četrtek Viktor I., papež, v petek Marta, Marija in Lazar, v soboto Peter Krizolog, škof, v nedeljo 18. nedelja med letom

2. Hvala za včerajšnje čiščenje, prihodnjo soboto je na vrsti Želodnik.

3. Uradne ure bodo v prihodnjem tednu samo v petek.

4. V petek bo pol ure pred sveto mašo tiho češčenje Najsvetejšega. Po večerni sveti maši bo župnijsko peš romanje na Brezje. Povabljeni tudi kolesarji in ostali romarji, ki se nam boste pridružili ob 7h pri sveti maši v sobotnem jutru v svetišču.

5. Prihodnjo nedeljo bo ob 10h zaobljubljeno romanje na Zasavsko Sveto goro. Zato svete maše ob 10h v župniji ne bo, vsi gremo k Mariji po blagoslov vsega našega dela.

6. Poleg oznanjenih sv. maš bo v soboto še 30. dan za + Marijo Petrič..

7. Po sveti maši vas vabim, da vsak stopi do svojega avtomobila in prejme blagoslov. Kar boste ob tem darovali, gre za nabirko MIVA, pomoč misijonarjem, ki jo izročamo v hvaležnosti za vsak srečno prevožen kilometer. Sedaj pa prisluhnimo blagoslovu nalepk in tudi tistih voznikov, ki ste morda danes peš.

Za vse vas so nalepke tudi zadaj na ofru poleg stebra. Bog lonaj za vaš dar.

8. Ne pozabite na torkov post od sladic in sladkarij za nove duhovne poklice.

 

Lokacija:
Print Friendly and PDF