Preskoči na vsebino


20. nedelja med letom

1. Godovi v prihodnjem tednu: v ponedeljek slovesen in zapovedan praznik Marijinega vnebovzetja, v torek god sv. Roka, romarja in spokornika, priprošnjika zoper kužne bolezni, praznik, v sredo Evzebij, mučenec, v četrtek Helena, cesarica, v petek Janez Eudes, duhovnik v soboto Bernard, opat, v nedeljo 21. nedelja med letom

2. Hvala za včerajšnje čiščenje, prihodnjo soboto je na vrsti Cankarjeva ulica.

3. V prihodnjem tednu bodo uradne ure v sredo in četrtek po sv. maši.

4. V ponedeljek bomo praznovali največji Marijin praznik, svete maše bodo vse v župnijski cerkvi in sicer po nedeljskem redu: ob 6.30, 8h in 10h.

5. V torek bomo praznovali god sozavetnika cerkce na Krtini sv. Roka. Romarski shodi bodo ob 8h, 10h in 17h. Pri vseh bo darovanje za Cerkev. Zaključek, ki bo ob 17h, bo vodil letošnji novomašnik in bogoslovec, ki je bil pri nas na praksi, Rok Gregorčič. Spričo težav, ki jih povzročajp pandemije, vsi res lepo vabljeni.

6. V nedeljo bo spremenjen režim svetih maš: ob 8h na Krtini, ob 9h na Sveti Trojici in ob 10h žegnanje v Škocjanu, ko bomo praznovali 251. obletnico posvetitve podružne cerkve sv. Kancijana in tovarišev. Sveta maša, ki bo združena z darovanjem, bo ob suhem vremenu zunaj.

7. Poleg oznanjenih sv. maš bo v ponedeljek ob 10h še 30. dan za + Jankom Kuharjem.

8. Ne pozabite na torkov post od sladic in sladkarij za nove duhovne poklice.

 

Lokacija:
Print Friendly and PDF