Preskoči na vsebino


Zakonske skupine

Zakonske skupine imajo v naši župniji že več kot desetletno življensko pot. Srečevanje zakoncev v zakonskih skupinah je namenjeno medsebojnemu druženju, pogovoru in izmenjavi mnenj o odnosih med zakoncema, med odnosih v družini, odnosih družine navzven, vzgoji otrok, delovanju v župniji in podobno. Zakonska skupina je pravzaprav skupina, kjer se med seboj pogovorimo prav o vseh problemih in težavah, si zaupamo med seboj in si pomagamo, če je potrebno.
 
Poleg zakoncev se spletejo tudi vezi prijateljstva med našimi otroci, ki so vsakega druženja zelo veseli. Poskrbimo tudi za nepozabne trenutke skupnega druženja, saj se skupaj z otroci odpravimo na krajše izlete, seveda pa vsako leto ob zaključku šolskega leta ne manjka zaključka v obliki celodnevnega druženja vseh zakonskih družin na izletu oziroma pikniku v naravi.
 
Zakonske skupine so vedno odprte za nove zakonce, ki čutite, da bi vam taka srečanja obogatila vašo skupno pot in si želite nekaj časa posvetiti pogovoru in razmišljanju o vašem družinskem življenju v krogu dobrih prijateljev, ki vas zagotovo znajo poslušati in vas razumejo.
 

Pridružite se nam, ne bo vam žal. Število novih zakonskih skupin je neomejeno.
Print Friendly and PDF